A day in Saint Tropez

Jag har besökt Saint Tropez två gånger innan, men nu när vi bara bodde någon mil bort så kändes det obligatoriskt att åka dit igen. För Cristian däremot var det första besöket! Så efter några timmar på stranden, en dusch och klädombyte satte vi oss alla fyra i bilen, redo för att få en glimt av all glamour och rikedom.

Pastellfärger och vackra fönsterluckor överallt, det är ju så fruktansvärt fint alltså.

Vi strosade runt i hamnen och sneglade på några lyxyachter. Sedan tog vi oss upp i byn längs alla gränder och kikade i butikerna.

Kändisspan i Saint Tropez hör ju liksom lite till och jag är 99% säker på att den här filuren är Giorgio Armani. Ni vet när man går förbi någon i slow-motion och tänker "varför känner jag igen det där ansiktet?". Sedan slog det mig och då var jag bara tvungen att knäppa av en bild för mitt eget minnes skull. En halvtimme sprang vi in i honom igen, då var han ombytt. Jag har också tydligen förmågan att springa på Victoria Silverstedt; sist när vi var på flygplatsen i New York och nu igen i Saint Tropez. Får se vart jag ser henne nästa gång, haha.

Här är den där underbart goda bakelsen igen; tropezienne, fast i mini-format, eller baby trop som de små kallades, mums!

Ungefär en tugga och sedan var den borta, haha.

Efter att ha sneglat på en massa menyer hamnade vi här, på place des lices och restaurangen le café. De hade den vimsigaste servitören nånsin, han verkade ha noll koll och pratade högt för sig själv hela tiden, men han var trevlig och bjöd på många goda skratt!

Cristian kör som alltid på säkra kort, hamburgare eller pizza, haha.

Jag och Carro testade fisken istället, supergod!

Den här var den största yachten för kvällen, hade gärna flyttat in där. Det finns rika och sedan finns det RIKA människor alltså, suck...

Njöt av en vacker solnedgång och när det mörknat åkte vi hemåt igen. Saint Tropez är fint att besöka, men kanske inte precis en plats man vill bo på under sin semester (om man nu inte tillhör den rika eliten som kan bo på yachterna), då finns det betydligt mysigare platser längs med kusten!

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Vilka fina bilder!
nouw.com/jossanj
hedvigs
hedvigs,
Tack fina du=)
nouw.com/hedvigs
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Åh vad jag älskar St Tropez!
nouw.com/alexandra_wiberg
hedvigs
hedvigs,
joannadhansson
joannadhansson,
Så vacker du är Hedvig! Och jättefin klänning!
nouw.com/joannadhansson
hedvigs
hedvigs,
Åh tack fina du, detsamma! Och grattis i efterskott!
nouw.com/hedvigs