Danmarksvisit

Dags för ännu en återblick denna sommaren- vår dagsutflykt till Danmark. Jag med min familj, min bror med sin familj och våra föräldrar åkte över till grannlandet för att ha en mysig dag tillsammans.

Vi äter alltid frukost vid precis samma ställe vid strandvejen, så även denna gång. Här sitter min mamma i lugn och ro och dricker kaffe...

eller inte, när det är två barnfamiljer med är det alltid fullt kaos😅

Söta lilla Olivia❣️

Första stoppet var här; Camilla Plums trädgård, hon är väl vad man kan kalla Danmarks svar på Mandelmanns. En mysig gård med djur och en massa växter och självplock, men lite nedgången om jag ska vara helt ärlig. Men det var mysigt att strosa runt där en stund.

Kattungar, vill alltid ta med mig alla hem😻

Nästa stopp blev i Tisvildeleje! Det är en riktigt mysig liten by vid havet. Vi strosade runt en kort stund i värmen och sedan satte vi oss ner för en fika. Det var sååå varmt denna dagen så efteråt tog vi oss till stranden och hängde där någon timme fram till kvällen.

Fina mamma och pappa och alla dessa vackra badhytter💙

Vi avslutade kvällen i Gilleleje hamn, där vi åt gott och njöt tills det var dags att ta färjan hemåt igen. En riktigt mysig och härlig dag💫

Gillar

Kommentarer