Mat, mer mat och bästa mamma

Ska vi summera helgen? Eller säg-tors-sön?

I torsdags mötte jag upp Zandra, Maria och Freja på bryggan för tjöt och fika. Räksmörgås is life, tröttnar aldrig. Tjejerna är med life förresten, drömmen vore om vi fick återförenas som kontor-roomies igen någonstans, så att vi kan hänga 8 timmar varje dag, haha<3

I fredags satte marknaden igång här i stan, så efter att ha suttit i bilkö hem i 50 minuter tog vi oss ut. Jag haffade en drömmig klänning nersatt från 2000 till 400 (WIN!), present till mamma och ett par slitna jeans. Sen blev vi så avundsjuka på alla som åt ute så vi bestämde oss för att göra det med. Efter öl och pizza gick vi hem till Rijana och Dado där vi vräkte i oss ännu mer alkohol och diverse onyttigt.

Igår kom mina föräldrar hit och jag bakade en rabarberpaj som aldrig hamnade på bild, för vi tryckte i oss hela på rekordtid. Till kvällen gjorde Cristian en magiskt god lasagne och sen bänkade vi oss framför CL-finalen. Hala Madrid, eller mer hala Cristiano i mitt fall. Nu är det inte långt till EM, lääängtar! Världens bästa ursäkt för att dricka öl på vardagar utan att skämmas.

Ja, det var väl det, men helgen är ju inte riktigt slut än. Vi ska snart sätta oss i bilen och åka hem till mina föräldrar för att fira mors dag och bli bjudna på middag. Sen har jag nog ätit för hela nästa vecka i princip.

Så grattis på Mors dag, världens bästa mamma! Ser ni vilken babe till mamma?! Bra gener!

Gillar

Kommentarer