New at nouw-help me decide!

Hej Nouw! Jag lider av grym beslutsångest. Har bloggat ett bra tag på blogg.se (hedvigs.se) men är lite sugen på nytt, främst för att jag känner att det är lite för lite fokus på modebloggar och svårt att synas där. Så, startade upp en blogg på devote men började direkt känna mig väldigt begränsad layoutmässigt och får lite rysningar av alla annonser man måste dras med. SÅ, idag testade jag att starta en här på nouw, men har inte riktigt bestämt mig än. Kan ni inte hjälpa mig? Ni som bloggar här, vad är fördelarna? Ni kanske också haft blogg.se / devote innan, fördelar och nackdelar? Är det tufft att synas på nouw med?

Gillar

Kommentarer

fashionbyelin,
Såååå snyggg!
fashionbyelin.se
hedvigs
hedvigs,
Ska du säga! Tack fina=)
nouw.com/hedvigs
amandamaria
amandamaria,
Har bloggat på både nouw och blogg.se.
nouw är det mycket lättare att synas med och känns proffsigare och roligare,
Det är lättare att göra snygga designer om man inte är bra på att koda men däremot så funkar bara nouws egna koder vilket jag kan tycka är dåligt med nouw om du vill lägga in något eget!
nouw.com/amandamaria
veronica,
G-orgeous! Såå jädrans snygg!
vveronicas.com/
hedvigs
hedvigs,
Men fina du, tack och detsamma!
nouw.com/hedvigs
simoneviebke
simoneviebke,
Hm, jga tycker nouw är en bra bloggportal! Den har ju växt sjukt snabbt sen bytet (från Nattstad). T.ex. för en månad sen var jag 300 placeringar högre upp på topplistan. Klart det kan bero på att man inte skriver lika bra längre haha, men jag tror det har mycket att göra med att det är väldigt många på portalen. Annars så tucker jag det är en aktiv portal, folk är glada för att kommentera och så, samt att det är så enkelt med layout och design. 😊
nouw.com/simoneviebke
hedvigs
hedvigs,
Ah tack för infon! Jag gillar friheten med layouten, så jag kör nog på här ett tag och ser hur det känns=)
nouw.com/hedvigs