En mysig fransk kustby – hedvigs

hedvigs

Annons

En mysig fransk kustby

En mix av snapshots från vår härliga by, längtar tillbaka! Jag har ju alltid ett sug efter något; jag älskar att fika, ta en cappuccino, köpa en macka, you name it. Något som jag också blev retad för hela den här resan; man kan säga att jag får alla bensinmackar, konditorier och matbutiker att gå runt;) Finns det espresso eller glass, sandwich eller en bit choklad att köpa, så gör jag det…Njuter oftast mer av allt småätande än att äta mig mätt på en rejäl måltid. För mig är det i alla fall en självklarhet när jag är på nya platser att gå in på t. ex ett konditori och se vad de erbjuder för lokala specialiteter. Favoriten för veckan blev tropézienne (sista bilden), ett måste om ni är i Saint Tropez-trakten, så goda!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons