v. 33 – hedvigs

hedvigs

Annons

v. 33

En väldigt lugn vecka hittills. I tisdags mötte jag upp Cristian som börjat jobba igen och tog en lunch på Neo, solen var ju äntligen på besök (vilket inte varade så länge tyvärr, buhu). Igår var jag hos mamma i Skillingaryd nästan hela dagen och fikade. Vilket väder man vaknade till imorse? Det blåser som fasen och regnar, mindre mysigt=( Men ikväll är det date-night med tjejerna, woho! Tänkte redigera lite bilder till bloggen, har så mycket kvar att visa sedan semestern. Nu tänkte jag läsa senaste Elle, göra en espresso och tjuva lite chokladbollar från kylskåpet som Cristian gjorde igår, det får bli dagens lunch=)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons