Bland lavendelfält i Provence – hedvigs

hedvigs

Annons

Bland lavendelfält i Provence

Alltså, det här har varit på min bucket-list på platser att besöka, så när vi var så nära under denna semestern i Frankrike var vi bara tvungna och göra en avstickare på vägen. Vi åkte längs med smala, slingriga vägar uppåt genom vackra landskap och byar i Provence innan ett hav av lavendelfält uppenbarade sig. Självklart lyckades vi tajma in en dag när det skiftade mellan regn, mulet och sol på en plats där de har typ 300 soldagar, haha. Bilderna hade nog varit magiska om solen legat på och himlen varit blå med, men i verkligheten spelade det ingen större roll, det var så vackert!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons