Online favorites #week 34 – hedvigs

hedvigs

Annons

Online favorites #week 34

Nu är nog de flesta tillbaka på jobbet och i skolan och om exakt en vecka börjar jag också jobba igen så då krävs det lite planering och struktur i vardagen för att inte bloggen ska hamna helt i skymundan. Därför så är min plan nu att skärpa till mig med bloggandet och har börjat med, *trumvirvel*: en blogg-kalender! Tanken är att det ska hjälpa mig få mer struktur över vad och när jag bloggar, fler tidsinställda inlägg m.m. Återkommande teman är något jag själv gillar hos andra bloggar så varför inte göra det själv? Är det något jag i princip alltid gör varje vecka, är det att spana in vad det är för nyheter som trillat in på diverse modesajter online, såååå varför inte dela med mig av mina favoriter tänker jag? Ok, då kör vi!
Ovan ser ni mina favoriter från denna veckan! Perfekta tröjor att matcha till ett par enkla, snygga blåjeans. Gillar verkligen detaljerna på första tröjan med volang och trumpetärm och knytblusar känns väldigt rätt just nu. Jag har alltid gillat polotröjor men inte känt mig så bekväm i det själv, därför har jag verkligen fastnat för skorstenskrage, känner mig mycket bekvämare i det. Dessutom är den ribbstickade tröjan i en sådan färg som jag tycker är så sjukt snyggt just till blåjeans! Vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons