Strandhäng i Jönköping – hedvigs

hedvigs

Annons

Strandhäng i Jönköping

Vad hände egentligen? Helt plötsligt slår det om från höst till högsommarvärme och 30 grader igen? Helt galet, men jag klagar absolut inte!;) Drog på mig bikinin och la mig på Vätterstranden några timmar. Lyssnade på säker stil-podden och njöt av en iskall espresso-frapino, ni måste testa om ni inte smakat den, magiskt god! Nu sitter jag mest och funderar över vad jag ska äta ikväll, någon form av hämtmat tror jag… Förresten, hela mitt instagramflöde består av prepp inför guldknappen ikväll, jag är så avundsjuk! Jag vill med ha en ursäkt för att få klä upp sig i någon riktigt glammig klänning, få håret och sminket fixat av någon annan…jaja, man kan inte få allt i livet:P Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons