En bättre söndag – hedvigs

hedvigs

Annons

En bättre söndag

Söndag, regnet smattrar mot fönstret och det är så gråmulet att jag behöver tända lampor och ljus. Men för första gången på länge känner jag inte av någon riktig söndagsångest, så jag passar på att njuta av den känslan och hoppas jag kan få behålla den ett tag. Höst känns alltid som en nystart tycker jag, mycket mer än nyårsafton och nytt år. På torsdag börjar jag på nytt jobb och jag är nervös men så pepp! Så den här hösten är verkligen en nystart på många sätt och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Igår var jag hos Rijana och bara det gav mig massa energi, att bara ligga i hennes säng och snacka skit, leka rockband med småtjejerna och äta middag med hela familjen, det behövs inte mycket mer ibland. Och snart kommer Cristian hem efter en helg i Amsterdam, så då får jag en rejäl kärleksdos med<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons