Sammanfattning av veckan – hedvigs

hedvigs

Annons

Sammanfattning av veckan

Förra söndagen kom Henning och Carro förbi med äpplen från deras trädgård, mums!

Heldagshäng med Rijana <3

Min lilla kisse får stå ut med mycket sånt här men hon blir ju så fin på bild 😛

Den här veckan bara flög förbi! I tisdags hade jag och Rijana verkligen en heldag, första gången på evigheter. Vi tog först en lunch på Glädje, sen strosade vi runt på stan och tog en fika på Bryggan. Sedan följde jag med henne hem och Cristian kom förbi med, Dado hade fixat middag till oss alla. En så mysig dag! I onsdags tog jag och Zandra en sushi-lunch tillsammans, alltid mys, men en timme flyger ju förbi alldeles för snabbt! Sedan var det dags för första dagen på nya jobbet i torsdags, så läskigt men roligt! Just nu är huvudet ett virrvarr av namn och system och bara att hitta runt, man förtränger ju den där hemska känslan av att vara ny på ett ställe och känna sig som den trögaste på denna planet. Men snart landar jag väl i det hoppas jag, haha. Nästa vecka blir det helvecka, så lär somna så fort jag kommer hem varje dag. Men imorgon är vi barnvakter och på lördag blir det fest, så nästa vecka lär väl gå lika snabbt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons