Lördag och redo för fest – hedvigs

hedvigs

Annons

Lördag och redo för fest

Woop, woop, det är lördag! Så skönt med helg efter en rolig, men intensiv vecka. Jag sov så gott inatt och vaknade utvilad och njöt av frukost i sängen, så kunde inte haft en bättre start på dagen. Ikväll är det dags för fest! Vi ska ha klassåterträff, det är nämligen tio år sedan vi tog studenten, heelt galet. Ska bli så kul att träffa alla igen! Rijana ska komma förbi hit senare så vi kan göra oss i ordning tillsammans, så jag ska springa iväg snart och köpa lite dricka och tilltugg. Jag känner ett sug efter bellinis, så det får det nog bli=)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons