Klassåterträff- tio år senare – hedvigs

hedvigs

Annons

Klassåterträff- tio år senare

Igår var det alltså dags för klassåterträff tio år efter studenten. Jag tänkte inte på att ta med kameran så det blev bara ett gäng urusla mobilbilder, haha. Tjejerna hade ordnat det så bra och det var så kul att se alla igen, de flesta har jag verkligen inte sett skymten av på flera år. Alltså, Alma, inget har förändrats på tio år, haha. Har saknat den knäppisen, bildserien på oss är helt underbar, inte en enda seriös bild=) Och när vi skulle försöka oss på en selfie med Steffi så bara gick det inte, vi kunde helt enkelt fastna på bild igår, men gud vad jag skrattade! Hade värk i käkarna av allt skrattande. Enda lite tråkiga var att alla verkligen föll tillbaka i sina gamla grupper från gymnasiet, som inget hade ändrats på tio år. Men som tur är hade tjejerna fixat med bordsplacering under middagen så det blev lite blandning i början av kvällen i alla fall. Idag mår man som man förtjänar, men det var det värt, tack alla inblandade!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tobbees

    Åååh! Så härligt med klassåterträff! 😃 Vi skulle ha klassåterträff, men den blev aldrig av. Den klassen jag gick i i mellanstadiet är utspridda över hela sverige så blir lite svårt att rodda ihop allt 😟

  2. tobbees

    Åååh! Så härligt med klassåterträff! 😃 Vi skulle ha klassåterträff, men den blev aldrig av. Den klassen jag gick i i mellanstadiet är utspridda över hela sverige så blir lite svårt att rodda ihop allt 😟

Annons