En lugn lördag – hedvigs

hedvigs

Annons

En lugn lördag

Hur härligt är det inte med helg? Idag har vi haft Henning och Carro här på en snabbfika och vi kunde sitta ute, i september, det är ju helt galet men underbart. Annars har jag bara försökt beta av allt vi inte gjort under veckan; städa och storhandla. Bilden är från förra helgen när jag och Rijana hade lite förfest, ikväll blir det räkor och rödvin – inte heller så pjåkigt. I torsdags fick jag lite tid med Nathalie, Zandra, Maria och lilla Freja på bryggan. Det var så mycket folk ute på alla uteserveringar, en så härlig, varm kväll. Vädret har gjort att jag lite glömt av att det är september?Men jag klagar inte!=)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons