Helgplaner – hedvigs

hedvigs

Annons

Helgplaner

​Så var det äntligen helg igen! Körde hem i världens ösregn, ni vet när man inte ser något mer än en meter framför bilen, så var helt färdig när jag kom hem=( Nu håller jag på att laga mat till kvällen, blir en mix av sötpotatis, kålrot och annat gott tillsammans med rostbiff och fetaost-créme. Smidigt att fixa men ändå smarrigt, precis vad jag gillar när jag är dödstrött;) Imorgon blir det först en sväng på höstmarknaden här i stan, sedan blir det att packa väskan, katten och sambo ner till föräldrarna, för på kvällen blir det partaj hos min bror! Så kan väl vinka hejdå till den här helgen redan nu, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons