Tusen tack – hedvigs

hedvigs

Annons

Tusen tack

för alla fina gratulationer som trillat in på alla möjliga håll! Vi är superglada och förväntansfulla för vårt nya liv som familj och hoppas nu bara på att det lilla pyret kommer att mår bra hela vägen fram till mållinjen (och efteråt också såklart). Det kommer väl inte som någon större surprise att den här bloggen kommer handla en väldans massa om graviditet och bebis framöver, det är ju i princip en bubbla man går in i dagen man ser ett plus på stickan. Dessutom blir man ju helt överväldigad av vilken djungel allt är (paniken!!!) och vad lite man (läs:jag) kan om de där små, så kan behöva en massa tips och inspiration från alla andra päron därute=)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons