Tapas, barnvagnar och blommor – hedvigs

hedvigs

Annons

Tapas, barnvagnar och blommor

Så var den här helgen nästan över med, så passar väl bra med en summering:

I fredags åkte Maria med mig hem till Jönköping för att vi hade en middagdejt med Karin, Lotta och Erika på El Gordo. Supertrevligt, mycket tjöt och god mat. Av de tapas jag beställde var faktiskt den på bild godast; cabreos egg style, smala pommes med stekt ägg och aoli och het tomatsås, tummen upp!

Magen växer, gått in i vecka 22 nu.? Försöker släppa lite på ångest och oro och njuta mer, men det är lättare sagt än gjort, kan ägna ett eget inlägg om det där, måste finnas fler därute som känner likadant. Igår gick vi till torget och köpte lite blommor och sedan tittade vi på en barnvagn vi är intresserade av. Nästa fredag ska vi till Göteborg och kolla på fler, det är ju så svårt att välja?!

Vi köpte med oss räksmörgåsar hem och sedan ägnade vi eftermiddagen åt att ta det lugnt, den här kvinnan behöver power naps för att orka med, känns som jag blir tröttare för varje dag nu. Idag tog vi en sväng förbi A6 och Ikea, sedan kom Carro och Henning förbi för en fika.Cristian har lovat att fixa maten ikväll, så jag ska mest ta det lugnt resten av den här söndagen. Hoppas att ni också haft en fin helg!<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons