Göteborg en fredag – hedvigs

hedvigs

Annons

Göteborg en fredag

Igår satte jag mig på bussen till Gbg istället för hem från jobbet. Strosade runt i stan någon timme, men insåg rätt snabbt att jag överskattat min ork som gravid. Var helt färdig efter att ha varit inne på Zara och prövat kläder och stått i kassan i vad som kändes som evigheter. Ryggen och fötterna värkte, magen spände och krampade, jag höll på att kissa ner mig och i provrummet såg jag ut som en flodhäst i en plisserad kjol som jag trodde skulle “passa en gravidmage perfekt”. Sen mötte jag upp Cristian och vi snurrade runt med gpsen i trafikkaos innan vi till slut tog oss till barnvagnsbutiken vi skulle till. Efter det var jag vrålhungrig och sugen på italienskt så efter en koll på google maps om vad som fanns i närheten hittade vi till en mysig liten kvarterskrog där de som jobbade där faktiskt också var italienare. Vi åt supergod vegetarisk pasta och sedan drack vi cappuccino och delade på en tiramisu, mums! Efter det var vi båda helt slut och satte oss i bilen hem. Note to self: sluta tro att jag kan funka precis som vanligt nu när jag är gravid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons