v 37- nedräkning – hedvigs

hedvigs

Annons

v 37- nedräkning

Igår gick vi in i v37 och nu är det bara 26 (?!) dagar kvar till beräknat. Det går inte att greppa? Jag jobbar min sista vecka nu innan jag går hem. På fredag har jag tid hos barnmorskan så då blir det dessutom bara halvdag, så den här veckan lär ju springa iväg. Det kopplar inte riktigt, att jag inte bara går hem för semester som jag brukar vid den här tiden, jag går hem för att snart föda barn och bli mamma? Så överväldigande! Samtidigt som jag är rätt livrädd nu för vad som väntar, så är längtan tusen gånger större, nu vill jag bara träffa den där lille i magen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons