Helgen – hedvigs

hedvigs

Annons

Helgen

Dagarna känns rätt långa nu så försöker göra det bästa av det. Idag har det varit en riktigt fin sommardag så det är lite tråkigt att inte kunna njuta av det fullt ut. Kroppen är trött nu, svullen och orkar inte med mycket, men försöker ändå njuta i skuggan och ta powernaps för att få lite energi. Efter frukost idag tog vi oss till Vätterstranden en stund och njöt av glass på en parkbänk. Annars har vi mest hängt på uteplatsen hela helgen; grillat, fikat och bara tagit det lugnt, skönt ändå. I fredags var vi hos barnmorskan och allt såg bra ut, så det är bara att vänta ut den lille nu. Hon sa att just i fredags var det fullt och man blev ivägskickade 7 mil bort, så hoppas vi inte tajmar in en sådan dag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons