Hej från soffan – hedvigs

hedvigs

Annons

Hej från soffan

Hej på er! Live från soffan, haha. Theodor har slocknat och jag hoppas för en gångs skull att han ska vakna snart för jag skulle verkligen behöva gå på toaletten, mammaproblem deluxe? Idag har vi varit på BVC och det såg bra ut denna gången med, han följer sin kurva fint. Är det någonting jag sluppit är det några större bekymmer med amningen än så länge, vilket jag är så glad för! Det var kämpigt de första dygnen att få igång produktionen och trodde hela tiden att det var för lite men vi har ju kört på fri amning sedan början vilket gjort att det blivit bra till slut även om vissa dygn inneburit konstant ammande i princip? Det som är jobbigast för mig är att jag är en livs levande napp, han kan inte somna utan, något tips på hur jag ska få den här killen att somna själv? Han vägrar ju sova mycket på dagarna och enda sovplatserna som duger är på mig eller Cristian eller bredvid mig i sängen efter liggamning…suck?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons