Morgonmys, gårdagen och tävling – hedvigs

hedvigs

Annons

Morgonmys, gårdagen och tävling

Alltså, att vakna upp en lördag alla tre tillsammans och börja dagen med lite bebisgos, det finns inget som slår det?

Igår var Cristians familj på besök och hade med sig tårta för att fira Cristians lillebror Adrian i efterhand, den var supersmarrig! Vi åt och njöt av resterna idag, hehe. Jag var en runda på stan innan, men idag känns som en riktig stanna inne-dag så nu har vi tänt ljusen, Theodor har somnat och jag tänkte förbereda kvällens middag; mängder av rotfrukter som jag älskar?

Psst glöm inte min tävling på instagram, ni kan vinna nappflaska från twistshake! Tävlingen avslutas imorgon kväll, du hittar min insta här. .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons