Gårdagens firande – hedvigs

hedvigs

Annons

Gårdagens firande

Min älskade lilla familj?! ?????

Bus med morfar ?

Igår firade vi min storebror som fyllt år. De bjöd på god mat och fika, extra uppskattat nuförtiden när vi inte orkar göra så mycket själva i köket?? Theodor fick såklart en massa uppmärksamhet, särskilt av sin mormor och morfar? Han var så snäll i bilen på vägen dit, vilket tar ungefär en halvtimme, men på hemvägen var det raka motsatsen, skrek hela vägen? Det skär så i hjärtat när han gråter hysteriskt, vänjer mig aldrig. Speciellt när det kommer tårar med nuförtiden? Men efter lite mat och tröst hemma sen var allt bra igen. Han har sovit nästan hela natten, har bara vaknat och liggammat någongång och sen har vi somnat om, välbehövligt för båda??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons