Sammanfattning av helgen – hedvigs

hedvigs

Annons

Sammanfattning av helgen

Fredagen den 13:e var en väldigt bra dag, Theodor var på toppenhumör. Sådana dagar då man glömmer bort alla dåliga, slitsamma dagar?

Vid lunchtid kom Bebban förbi och hon hade med sig massa fika, mumsigt värre. Så mysigt att ha henne här en stund❣️

På lördagen var jag en runda på stan, köpte med mig två ansiktsprodukter från LCC, ska bli spännande att se om det är något att ha. På eftermiddagen kom mina föräldrar hit och vi fikade medan Cristian var iväg på paddeltennis. På kvällen körde vi på enklaste middagen; hamburgare och klyftpotatis.

På söndagen var det min namnsdag, vilket vi alltid firat i vår familj? Mamma hade redan gett mig blommor och trisslotter dagen innan och Cristian gjorde våfflor till oss. Hela söndagen var vi totalt slutkörda och hängde i sängen på eftermiddagen hela familjen inklusive katt. Tyvärr hade Theodor en dålig natt sedan så igår var vi lika slitna.

Igår var ju underbart väder så på eftermiddagen kämpade jag med en barnvagnspromenad. Lika svårt som vanligt att få honom att somna, men till slut efter typ 30 min gick det och jag promenerade bort till Cristians jobb. Typ en kvart efter det vaknade han igen och det var kört…så Cristian tog vagnen och gick hemåt medan jag passade på att kika in på lilla violen, de har ju bytt till större lokal. Sedan gick jag och handlade. Så jag fick i alla lite ombyte av miljö och frisk luft, allt jag behöver för att må lite bättre??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons