Hejdå helgen – hedvigs

hedvigs

Annons

Hejdå helgen

Ni vet när man ska få till en fin mamma-son bild?

Helgerna bara flyger förbi, redan söndag igen. I fredags var Theodor på toppenhumör, verkar som han bestämt sig för att få fredagsfeeling, haha. Vi myste framför idol med pizza. Igår vaknade vi 10.40? Har inte sovit så länge på evigheter! Vid lunch var vi ute på en liten höstpromenad längs med Vättern. Testade bärselen för andra gången och ja, det verkar som att den föredras mycket mer än den hemska barnvagnen…Sedan var det en mindre rolig kväll när han vägrade somna och verkade ha ont i magen, tycker så synd om honom när han inte kommer till ro?
Idag har vi slappat deluxe. Theodor har sovit på Cristian i soffan i någon timme medan jag fikade i lugn och ro, försökte på mig några träningsövningar också. Någon som har bra tips på komma igång- övningar efter förlossning? Känner att jag behöver få tillbaka lite styrka i bäckenbotten, magen och ryggen.
Nu är Cristian iväg och handlar medan jag ammar. Innan låg Theodor i sitt babygym, något han verkligen börjat älska senaste veckorna! Resten av den här dagen lär spenderas i soffan, hoppas att ni också har en fin söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons