Friyay! – hedvigs

hedvigs

Annons

Friyay!

Hej fredag! Den här veckan har vi varit på bvc för tremånaders-vaccinet. Jag var rätt nervös men det gick bra, han gallskrek när det stack till men sedan lugnade han sig snabbt. Han sov nästan hela natten sedan och sov mer än vanligt dagen efter med, så skönt! Han fick lite feber och diarré men är på gott humör som tur är, mitt lillla lejon? Jag har börjat få såå ont i ryggen denna veckan, det är väl allt bärande…Så igår passade jag på att gå en liten promenad för min kropps skull och det värkte precis överallt? Lyssnade på senaste säker stil-avsnittet, riktigt bra!
Idag är det riktigt grått här, får se om jag orkar ta fighten med att försöka gå ut med Theodor i vagnen idag eller om vi skippar det. Ikväll blir det fredagsmys och idol! Ha en fin fredag❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons