May your coffee be strong – hedvigs

hedvigs

Annons

May your coffee be strong

Alltså den här mamman är så trött!? Jag behöver litervis med kaffe idag känner jag. Igår handlade hela em/ kväll om att få Theodor att somna, sådana dagar är de tråkigaste:/ Underbar, glad, pigg fram till lunch och sedan vet man att det kommer gå utför om man inte lyckats att få honom att sova någonting för då slår övertröttheten in. Försökte med vagnen med, men hjälpte inte heller. Han kämpar emot sömnen och skriker istället…Jaja, hoppas på bättre dag idag. Behöver sätta igång med lite förberedelser inför dopet denna veckan tänkte jag. Dekorationer, vad vi ska bjuda på etc. Tänker att jag ska strukturera upp mina röriga blogginlägg för er mer, vad vill ni se mer av? Theodor, tips om bebistiden, recept, längre texter, inspirationskollage, outfits…Kommentera gärna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons