Måndagskärlek – favoritbloggar – hedvigs

hedvigs

Annons

Måndagskärlek – favoritbloggar

Tänkte att jag inleder denna veckan med lite bloggkärlek, det kan man aldrig ge för mycket av! Kan inte ni dela mer er av era favoriter också? Det får gärna vara era egna bloggar med, älskar att upptäcka nya favoriter=)

@Yayas

Alltså vilket lyckopiller! Förstår att hon har fått så många följare, hennes kärlek till sina barn och glädje går rakt igenom skärmen. Hon verkar ha glimten i ögat och fötterna på jorden, blir så impad av vilken powermama hon verkar vara! Hon är så kreativ och verkar ha barnasinnet kvar, ger mig massa pepp på att vara mitt allra bästa, busiga jag som mamma. Dessutom delar hon med sig av snygga outfits med, då blir man definitivt en favorit hos mig=)

@theamandajournal

Älskar den här tjejens blogg och insta! Kan verkligen relatera till henne och upplever mååånga “känner igen mig precis” när det gäller våra bebisar, som det skiljer ungefär en månad åt. Det är så skönt att veta att man inte är själv om att tycka att mammalivet är rätt tufft emellanåt. Jag läser nästan aldrig familjebloggar om allt bara handlar om hur underbart allt är och det enda man får se är matchande outfits. Amanda bjuder på ärliga inlägg och bebisprat, blandat med apsnygga outfits och inspiration, den kombon älskar jag;)

Ida-Marie

Den här bruttan, nästan läskigt snygg! Ni kanske börjar ana en röd tråd bland mina favoriter; snygga, inspirerande mammor?=) Ida-Marie faller verkligen in i den kategorin; hon bjussar även på mycket inredningsinspiration och har grym smak, både gällande kläder och inredning, blir alltid köpsugen när jag läser hennes blogg, farligt haha!

Ditte

Det här är en kämpe utan dess like! Hon och hennes fina familj har fått utstå så mycket, men ändå sprider hon en sådan livsglädje! Verkar vara en så härlig familj, blir alltid varm i själen när jag läser hennes blogg?

@fruvidecarlsson

Fastnade för hennes blogg i samma veva som jag var mitt uppe i första tiden med Theodor och läste om hennes “high-need baby” som jag kunde relatera en hel del till och allt det vi tyckte var så tufft. Hon bjuder på ärliga inlägg och fina bilder, bland annat magisk barnrumsinredning! Helt klart en ny favorit!

Kenza

Hon är nog den enda jag kan säga att jag följt troget i många år. Hon gör ju det så bra! Älskar att hon är så bra på att hitta den perfekta nivån när det gäller att vara personlig men inte för privat. Det varumärke hon byggt upp är så imponerande och hon är så bra på att få en som läsare att uppleva att man nästan känner henne. RESPEKT!

Alla bilder är kärleksfullt lånade från respektive blogg

#nouw30daychallenge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons