Inredningslistan – hedvigs

hedvigs

Annons

Inredningslistan

Bilder kärleksfullt lånade från Ellos

Favoritpryl i hemmet just nu:

Theodors myspöl från NG baby! Jag sitter där hela tiden nu med, haha.
Här får jag bäst inredningsinspiration:

Mina kollegor på Ellos är grymma på att fota snygg inrednings-inspo! Jag menar kolla bara bilderna ovan! Annars får jag mest inspiration i alla kategorier på Pinterest!

Min favoritmöbel:

Det måste väl ändå vara vår soffa från IRE möbel, som vi köpte när vi flyttade ihop. Där spenderas mest tid och jag har inte tröttnat på den genom åren. Önskar bara att vi haft en ännu större, haha. Och att vår katt förstod att den inte är till för att klösas på, suck…?

Drömköp:
Den här lampan från By Rydens , så fort jag såg den så kände jag att jag MÅSTE ha den, vilket jag troligtvis snart också har, iihh!?

Mitt senaste köp i inredningsväg:
Myspölen och en liten Malm-byrå till Theodor. Annars är det bestick från Gense som vi fick i julklapp, älskar dom!

Bästa inredningsbutik:
Hmm, svårt. Cervera köper vi mycket porslin och glas ifrån. Sedan finns en butik som heter Fabriken här i Jönköping som alltid levererar när det gäller snygg inredning.

Något jag behöver?
Svårt det där med att dra skillnad mellan behöver och vill ha, haha. Men om jag tänker efter så behöver vi alltid bättre förvaring! Vi börjar växa ur vår lägenhet så det börjar bli svårt att få undan alla prylar, känns alltid stökigt=( Speciellt hallen som blivit mer av en avlastningsplats med vagn, babyskydd, massor med jackor och skor. Inte fotovänligt precis, haha.

Vilken blomma gillar jag mest:
Nejlikor, ranunkel, solrosor… åh så svårt att välja! Älskar de flesta blommor. Till Theodors dop körde vi på en kvist med brudslöja på varje bord, tyckte det var magiskt vackert. Det vackra bor i det enkla som en viss Ernst myntat…Jag vet att det kanske klassats som en “tant”-blomma, men jag har så fina minnen till den. Jag minns så väl när jag var liten och gick rätt över gatan till blomsterbutiken och köpte en ros med brudslöja till mamma och en till mormor och var sådär löjligt stolt över att jag la min förmögenhet på en tjugolapp och la den på present istället för till mig själv.

Om jag fick köpa precis vad jag ville skulle jag köpa?
Alltså, den dagen vi köper hus, så finns det en sak jag kommer unna mig och det är en walk-in closet! ?? Hellre det än gästrum, även om jag såklart vill ha det med. Men måste jag välja så, då får gästerna sova i min walk-in closet haha! Får väl skaffa en dagbädd som jag bloggade om i tidigare inlägg?

Hur ser det ut hemma hos mig?
Stökigt! Haha, nej men spretigt om jag ska vara ärlig. Vi bor ju i hyresrätt så bara basen är ju inte som jag vill ha det om jag hade fått bestämma själv. Tycker inte om golven, badrummet, köket… Men vi har fantastiska fönster med underbar utsikt mot Vättern, det är ju definitivt det som höjer hela lägenheten! Sedan har jag ändrat smak helt också och tycker inte alls om vissa möbler vi har. När vi flyttade ihop var jag inne på shabby chic-stilen och vi köpte möbler på loppis som vi målade vitt. Nu hatar jag det! Vill ha modernt, högglans, industriellt…så ja, svårt att känna sig nöjd då, haha!

Vad skulle jag helst vilja rusta upp?
Jag vill hellre flytta!

Inredningstips?

Jag är väl ingen inredningsguru, men är det någonting jag lärt mig så är det väl att det bästa är att följa trender när det handlar om detaljer och saker man lätt kan byta ut och köra på klassiska färger och modeller när det gäller större inköp såsom möbler, för det är så lätt att tröttna annars. Som att vi köpte en String-hylla i koppar när koppar var det hetaste för något år sedan…Den är fin, men skulle aldrig köpa den idag, hade varit bättre i vitt, grått eller trä. Så köp t.ex kuddar, vaser, gardiner, textilier om du vill ha förändring. Lätt att ändra efter årstider och gör stor skillnad när man varierar tjocklekar, höjd, material och färger??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons