Ny hudvårdsrutin – koreanska Klairs – hedvigs

hedvigs

Annons

Ny hudvårdsrutin – koreanska Klairs

Jag var i behov av lite ny rengöring och creme och blev så sugen på att testa något nytt märke. Brist på sömn och att jag är dålig på att dricka vatten påverkar ju såklart hyn mest, så tror ju inte precis någon mirakelcreme kan göra min hy strålande? Meen jag behöver en hel del extra fukt och kände att min hy förtjänar lite lyx? Valet föll till slut på märket Klairs, ett koreanskt märke, som jag beställde hem från Skincity. Har bara använt det någon dag så får återkomma med recension senare, men hyn känns ren och återfuktad efteråt och jag har inte fått någon reaktion som man kan få av nya produkter. Någon som testat Klairs??

Gentle Black Deep Cleansing Oil

Supple Preparation Facial Toner

Freshly Juiced Vitamin Serum

Mid-day Blue Sun Lotion – använder som dagcreme

Rich Moist Soothing Cream – använder som nattcreme

#nouwinfluencer #klairs #skincity #nouwtips

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hedvigs

  Ja än så länge är jag riktigt nöjd! Jag har väldigt torr hy, så kanske hade behövt något ännu mer fuktgivande, men annars tycker jag min hy blivit finare=)

 2. hedvigs

  Ja än så länge är jag riktigt nöjd! Jag har väldigt torr hy, så kanske hade behövt något ännu mer fuktgivande, men annars tycker jag min hy blivit finare=)

 3. saraback

  Jag använder serumet. Återfuktar väldigt bra nu när det är så kallt ute. Ska bli kul och se hur hyn blir till sommaren med serumet. Är sugen på att testa fler produkter från klairs 😊

 4. saraback

  Jag använder serumet. Återfuktar väldigt bra nu när det är så kallt ute. Ska bli kul och se hur hyn blir till sommaren med serumet. Är sugen på att testa fler produkter från klairs 😊

Annons