Fössta tossdan i mass – hedvigs

hedvigs

Annons

Fössta tossdan i mass

1 mars och jag firar dubbelt idag; man skulle väl kunna säga att det är Smålands nationaldag idag; fössta tossdan i mass? På lunchen kom Cristian hem med en sallad från Bernards ( ja det är påskmust ni ser i glaset…)

Sedan blir ju den här godingen 7 månader idag!? Han sitter rätt bra utan stöd nu, även om det vinglar till ofta, nu är största utmaningen att lära sig krypa. Får väl se hur det går med den biten, tycker det är rätt skönt att han inte är så rörlig än, har skjutit så länge på att barnsäkra lägenheten? Annars pratar han mer och mer nyanserat och da da, säger nam nam varje gång han äter, så gulligt? Han har mycket temperament ( vet inte alls vem han har fått det ifrån…), hans skratt är det bästa jag vet och han har börjat med att sträcka ut armarna efter mig, så mycket kärlek i det?

Egentligen ska man ju fira med massipantåta idag, men så fort Theodor somnade gjorde jag presso-kaffe och öppnade den här istället? Jag kunde inte låta bli att köpa sist jag var och handlade på maxi. Jag kan väl inte vara den enda som alltid ursäktar såna här köp med att ”ja men det är ju bra att ha nåt att bjuda på hemma ifall man får oväntade gäster” och sen slutar det ALLTID med att vi äter upp det själva? Förresten det här inlägget visar ju klart och tydligt hur det går med att få bort sista mammakilona och dra ner på sockret- löftet?

Har skrivit ett inlägg om mom-shaming som dyker upp senare under dagen, kika gärna in då och dela med er av era upplevelser! Ha en fin tossdag!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons