Första gången i sittdel – hedvigs

hedvigs

Annons

Första gången i sittdel

Igår valde solen att kika fram och då skyndade vi oss ut som ungefär resten av Jönköpings befolkning, haha. Mars och nu lägger sig isen på Vättern, inte alls något vårtecken ju? Igår plockade vi fram sittdelen för första gången! Jag har märkt att Theodor blivit mer och mer intresserad av omgivningen och är han vaken i liggdelen så försöker han sätta sig upp fast han inte kan, så det var nog läge nu. Har dragit mig lite för att byta, eftersom han efter sina första tre månader av barnvagnsvägran började sova så gott i vagnen, så ville inte byta när det gick så bra.? Men förhoppningsvis sover han lika bra i sittdelen och fördelen är ju att han kanske inte blir rastlös lika snabbt när han väl är vaken! Jag är dessutom superfjantig, men det kändes lite som en milstolpe?? Är min lille kille redan så stor? Vart tar tiden vägen egentligen? Det är ju först nu jag känner att vi landat och att det roliga med mammaledigheten har börjat? Jag vet, jag är megatöntig, haha!? När bytte ni till sittdel?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hedvigs

    Haha, vi var ju nära att testa när vi aldrig fick honom nöjd, blev inte många promenader första tre månaderna, men sen var det som att det vände över en dag och sen älskade han att sova i vagnen😅

  2. hedvigs

    Haha, vi var ju nära att testa när vi aldrig fick honom nöjd, blev inte många promenader första tre månaderna, men sen var det som att det vände över en dag och sen älskade han att sova i vagnen😅

Annons