Vardag, bvc och tänder – hedvigs

hedvigs

Annons

Vardag, bvc och tänder

Mitt i vardagen, mina tre, min familj?
Idag har vi varit på BVC för en extra viktkontroll och det såg fint ut, över 1 kg upp så nu är vi på banan igen, känns skönt! Han är oftast en himla glad och mysig kille nu på dagarna men idag var han lite kinkig. Jag tror ju att det är tänder varje gång men än så länge har han inte fått några, vilket iofs är rätt skönt eftersom jag ännu ammar? När fick era sin första tand?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tovelarsson

    Hedda fick första två när hon var kring 5 månader. Storebror fick när han var lika gammal och sedan kom de två övre nästan direkt efter men Hedda har bara två hittills. Och ja, det gör ont när jag ammar faktiskt, haha!

  2. tovelarsson

    Hedda fick första två när hon var kring 5 månader. Storebror fick när han var lika gammal och sedan kom de två övre nästan direkt efter men Hedda har bara två hittills. Och ja, det gör ont när jag ammar faktiskt, haha!

Annons