Denna extrema vårlängtan – hedvigs

hedvigs

Annons

Denna extrema vårlängtan

Godmorgon! Morgonen här startade runt 8, brukar vara då Theodor vaknar. Jag vaknade med tungt huvud och en jobbig hosta, känner mig riktigt krasslig idag, så har nog åkt på det Cristian hade förra veckan, orka! ? Nu sover lillen igen och jag har ingen ork till att ta tag i någonting. Ska försöka orka med att tömma diskmaskinen sedan, det är nog det mest ansträngande jag kommer att göra idag, haha. Jag behöver verkligen vår och värme nu! Längtar så mycket efter att göra massa utflykter med Theodor sen, det är ju så mycket roligare när snön är borta. Har t.om börjat med att skriva ner utflyktsmål i närheten av Jönköping som jag vill åka till när vädret blir lite bättre. Vissa lite mer för mammans skull än Theodors kanske, hehe? Ha en fin onsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons