Inte alls bitter… – hedvigs

hedvigs

Annons

Inte alls bitter…

Ny vecka igen! Jag har varit krasslig sedan förra tisdagen och i helgen bröt det ut i en dunderförkylning. Det kombinerat med att Theodor sovit oroligt=mindre sömn för mig. Så nej, jag har inte varit så pepp på livet de här dagarna, den känslan har spätts på med att snön vräkt ner utanför och det enda jag ser så långt ögat når är isen som lagt sig på Vättern… SÅ JÄKLA TRÖTT på vinter och kyla nu, samma känsla varje år. Vart är den förbannade våren?? Blev inte särskilt muntert inlägg, haha meeen visst är Theodor söt i sina militär-byxor??

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons