Cybex Priam Lux – hedvigs

hedvigs

Annons

Cybex Priam Lux

När vi valde barnvagn så visste vi ju inte riktigt vad vi var ute efter. Så jag valde att kolla på vilka som fått bäst betyg i bäst i test. Sedan är design viktigt för mig och jag föll direkt för tyska märket Cybex som jag aldrig hade hört talas om innan. Rent praktiskt visste vi som sagt inte vad vi sedan faktiskt skulle tycka, men vi ville inte ha en för stor, klumpig eller svårstyrd vagn. Med 7 månader (minus 3?) i ryggen så kan jag verkligen säga att jag är sååå nöjd med vår vagn! Jag kan verkligen varmt rekommendera den. Har faktiskt inte upptäckt något minus alls. För oss har den varit perfekt. Det bästa är att den är superlätt att köra. Har aldrig upplevt att den känts för tung eller svår att svänga med. Jag var lite osäker på hur väl den skulle fixa snö, men den har klarat av olika underlag bra. Dessutom tycker jag att den är så snygg! Liggdelen har känts ombonad, suffletten är så bra eftersom den går att fälla långt ner och det är en lagom stor varukorg. Vagnen är också lätt att fälla ihop och ha i bilen. Skötväskan som ingick i paketet vi beställde, är så bra! Djup och tålig och får plats med hur mycket som helst!

Jag har höga förväntningar på sittdelen, tror att jag kommer vara minst lika nöjd med den om inte mer. Med den på ska man kunna fälla ihop hjulen med bebis i så att man kan dra den ner för trappor och fälla ihop med sittdel på när man lägger in i bilen, hur smidigt???

Den har vunnit bäst i test både 2015 och 2016 och jag förstår varför! Vi köpte hela paketet med chassi, liggdel, sittdel, skötväska, åkpåse, regnskydd, adaptrar+ besafe babyskydd och isofix från babyworld.

#barnvagn


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons