Skönhetstips! – hedvigs

hedvigs

Annons

Skönhetstips!

Hej från sliten morsa! ?? Jag tror att jag åldrats 10 år utseendemässigt sedan jag fick barn, haha! Jag börjar äntligen känna mig bra igen, förkylningen är snart helt väck, så nu hoppas jag bara att våren vill dyka upp med, så är jag på banan igen?

Igår hämtade jag ut ett paket på maxi. Skincity hade dels 20% på hela Klairs sortiment som jag beställde för en månad sen + att man fick en gåva av Paulas Choice, så passade på att beställa hem det jag inte tog med sist, nämligen den här.? Återkommer med recension! Men dagens tips om ni vill passa på att testa något från Klairs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons