Prioriteringar som mamma – hedvigs

hedvigs

Annons

Prioriteringar som mamma

Som ni ser på översta bilden råder totalt kaos här hemma. Vissna blommor och saker överallt; på soffan, golvet, bordet…Men är det perfekt dagsljus och mamman dessutom har på sig annat än mjukisar, då gäller det att prioritera; ta selfies! ? Snälla säg att jag inte är den enda som har det sjukt stökigt hemma?? Hatar när man kommer hem till någon som säger; åååh ursäkta röran, vi har det lite stökigt och så ser det kliniskt rent ut, förutom typ en leksak på det moppade parkettgolvet…När jag säger att vi har det stökigt, då har vi det S T Ö K I G T!?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons