Helgen i bilder – hedvigs

hedvigs

Annons

Helgen i bilder

Efter att ha gått en barnvagnspromenad och storhandlat på maxi i värsta tänkbara tid, fredag eftermiddag en lönehelg (inte så genomtänkt), så gick vi all in på fredagsmys. Köpte med en massa tapas, mums! Och ja, det är för två personer?

Lördag morgon efter frukost satte vi oss i bilen och åkte till Blekinge och Theodors farmor och farfar❣️För att vara en resa på cirka 20 mil gick det riktigt bra, han vaknade efter typ 17 och var så här glad. Sista milen var han dock inte så glad och grät och skrek, men det var ju helt ok ändå? Vi åt som vanligt en massa gott och fick tårta till kaffet. Hem var han inte lika glad, sov fram till Värnamo och var sedan jätteledsen. Så det var bara att svänga av vid en rastplats, amma och låta honom lugna ner sig lite. Eftersom vi mina föräldrar bor tre mil därifrån, ringde vi och frågade om de ville få oväntat besök och bjuda på käk, haha. Theodor fick leka av sig och äta sin gröt och vi fick mat och någon timme senare kunde vi åka de sista milen hem medan Theodor sov gott. Slutet gott, allting gott!?

På söndagen blev det ett spontant besök av hela familjen och Theodors lilla kusin Olivia? Vi gick en promenad tillsammans, det var ju helt underbart väder igår☀️ Sedan åt vi såklart våfflor, våffeldagen till ära.

Snart är hon redan två månader den lilla. Och Theodor blir 8 månader, vart tar tiden vägen?!???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons