Långfredagen i bilder – hedvigs

hedvigs

Annons

Långfredagen i bilder

Igår testade Theodor sin nya bilbarnstol för första gången! Tanken var att han skulle få sova en stund, men det var alldeles för spännande nu när han kunde se mig bredvid och ut genom fönstret mycket bättre än vad han gjorde i babyskyddet. Solen sken och vi ville bara komma ut ur lägenheten! Det mesta var ju stängt igår så vi tog en familje-utflykt till…

Det här stället! Grosseriet, som ligger vackert beläget vid Bunnsjön. Ett längre inlägg om det här stället kommer senare!

Trots dålig sömn så var den här killen på toppenhumör! Han verkade uppskatta en utflykt lika mycket som vi. Han satt och babblade med bordsgrannarna och såg till att han fick den uppmärksamhet han ville ha?

Vi åt mumsig smörgåstårta med lax, njöt av en stor kopp kaffe och lite must på det. Vi var verkligen inte de enda som hittat dit, det var helt fullt i cafédelen! Kul när det går bra för sådana här nyöppnade ställen!

I butiken fanns en massa fin inredning och två saker fick följa med hem…mer om det senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons