Marknad, grillat och CL – hedvigs

hedvigs

Annons

Marknad, grillat och CL

Utöver mors dag så hade vi två härliga dagar i helgen. I fredags var det marknad här i stan! Jag och Theodor gick en runda först och sedan kom Henning, Carro och Olivia på besök och hängde med oss större delen av dagen. Vi fikade först hemma på vår uteplats och sedan gick vi runt på stan. Jag fyndade träningsbyxor och en Dagmar-klänning till mig själv och förvaringslådor från Done by Deer så jag var mer än nöjd? Framåt kvällen köpte vi med oss langos, och satte oss med bebisar på filt vid Vätterstranden. Alltså langos, hur gott?!?

På lördagen åkte vi hem till Henning och Carro istället och hängde hos dom. Fikade och hade bebishäng och till kvällen kom våra föräldrar upp och det bjöds på grillat, nam nam? Vi firade mamma lite i förväg och sedan var det CL-final som gällde!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons