Hamburg- hotellet – hedvigs

hedvigs

Annons

Hamburg- hotellet

Haha, alltså jag är så värdelös! Har inte visat hälften av inläggen från förra Tysklandsresan. förberett halvfärdiga inlägg och nu snart åker vi redan på nästa Tysklandsresa?

Utlovade ju ett eget inlägg om hotellet and here it comes! Vi bodde på Adina, ett lägenhetshotell som var helt nytt och beläget i Speicherstadt. Tycker att det är ett riktigt bra område med gångavstånd in till stan och precis vid kanalerna, där gamla stadsdelen Speicherstadt möter moderna Hafencity (där vi för övrigt bodde sist.)

Med så stora fina fönster så var jag ju tvungen att ta en massa kort på Theodor när han satt där?

En paus på hotellrummet efter shoppingrunda så Theodor fick leka av sig lite. Det var perfekt storlek på rummet som också hade en köksdel med kyl/frys/spis, supersmidigt!

Frukosten var riktigt bra också, som en hotellfrukost ska vara?
Lobbyn var riktigt fräsch! Har inte mycket att klaga över, kan verkligen rekommendera det här stället, särskilt om man vill kunna fixa lite eget käk eller ha kylskåp.? De hade också eget garage för bilen, vilket inte alltid är givet i storstäder. Enda minuset var lite slött wifi, men för mig är inte det så viktigt när man ändå inte tillbringar så mycket tid på hotellet/på mobilen.?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons