En dag i Skåne – hedvigs

hedvigs

Annons

En dag i Skåne

Sista längre dagsutflykten vi gjorde denna semestern var att åka ner till Skåne. Vi började i Höganäs med att käka najsiga hamburgare på Garage bar, så snyggt ställe! När vi läste igenom menyn och såg att de hade en för toddlers kunde vi inte låta bli, så Theodor fick sin första hamburgare med pommes (vi brukar skämta om att han i princip är uppfödd på det eftersom jag åt så ofta på max när jag var gravid?). Efter maten tog vi ett varv inne på Höganäs saluhall. Kikade in hos cirkusfabriken och fick med oss ett reafynd från MR. Sen satte vi oss i bilen och drog till Mölle. Strosade runt, Cristian tog ett dopp i havet och sedan satte vi oss ner för en fika på Mölle brandstation. Tanken var att vi skulle spendera resten av dagen i Mölle och bara ta det lugnt och sedan äta på Mölle krukmakeri som jag fått tips om, men det var sådan åskvärme hela dagen och mycket riktigt på eftermiddagen öppnade sig också himlen och det blev dåligt väder. Så vi tog ett snabbt beslut och drog till Väla centrum istället för lite shopping och sushi? Fick med lite hem från Zara till mig och nya hästkläder från newbie till Theodor.

Allt som allt en riktigt mysig dag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons