Helgen- IKEA, Blekinge och skogen – hedvigs

hedvigs

Annons

Helgen- IKEA, Blekinge och skogen

Hej på er! Redan torsdag och snart helg igen men jag tänkte ta med er tillbaka till förra helgen.I fredags fick jag hit mina föräldrar på morgonkvisten för att ta en Ikea-frukost tillsammans och gå en runda på A6. Fredagskvällens middag blev det här, en curry-pumpagryta med ris, riktigt gott!

På lördagen fyllde Adrian år så vi satte oss i bilen och körde till Blekinge för att fira honom. Som vanligt bjöds det på god mat och fika och Betty och Istvan var där och skämde bort Theodor med presenter.

På söndagen var jag så sugen på att ge mig ut för att leta kantareller, så fick hit föräldrarna igen. Om vi hittade några? Nope, inte en enda😂 Meen det var skönt med en promenad, frisk luft och kaffe i naturen.

Psst. Som ni kanske märker är layouten lite annorlunda och gamla inlägg ser kanske lite knasiga ut, det beror på att jag har bytt portal. Men annars är allt som vanligt, ni kommer snart hitta hit via hedvigs.se, än så länge är det blogg.loppi.se/hedvigs

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons