Veckan som gått – hedvigs

hedvigs

Annons

Veckan som gått

Vilket väder september har bjudit på än så länge! Extra härligt att ta barnvagns-promenader, njuter så mycket jag kan nu det sista!

Unnade mig en islatte och tänkte njuta av den på en avskild vacker plats vid Vättern. Men Theodor vaknade på typ 1 min eftersom det blåste en del, så det var bara att skynda sig att promenera igen så att han somnade om😅Vacker inledning på hösten🧡Min lilla poser, jag älskar hans ögon😍I onsdags var vi på BVC och skulle egentligen träffa en läkare men det hade blivit strul så det blev bara vikt, längd och påfyllning av vaccinet. Alltid jobbigt att se på när de får sprutan men gråten går ju över på någon minut och sen är allt bra igen🧡Igår lyxade vi till det och tog en fika på stuk, ligger ju bara runt hörnet. Nam🤤Är ni i Jönköping och är sugen på en kaffe så tycker jag ni ska ta er hit, riktigt bra ställe!Vad har vi gjort annars då? Promenerat en hel del på stan och övat på att gå🚶🏼‍♂️Theodor tog ju sina allra första, skakiga steg i lördags, på sin 13-månaders dag🙈Idag tog vi en sväng förbi bibblan för att låna lite fler Pino-böcker som han älskar just nu. Böcker överhuvudtaget är typ det bästa han vet för tillfället, får läsa samma bok x antal gånger under en dag😂 Snart kommer Cristian hem och tar helg och ikväll kör vi nog tacos-mys.

Hoppas att ni får en fin fredag!✨

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons