Sommaren i Tyskland- del 1 – hedvigs

hedvigs

Annons

Sommaren i Tyskland- del 1

Typ såhär två månader efteråt tänker jag att vi kör en bildbomb från vår semester i Tyskland i somras. Vi åkte tillsammans med brorsan, Carro och Olivia. Sååå roligt att de två småkusinerna fick ha sin första sommar-semester tillsammans<3Som alltid när vi bilar, stannar vi vid vår favoritplats i Danmark efter båten för att ta en obligatorisk frukost/fika.

När vi var framme i Tyskland tog vi först och spenderade några timmar i Heiligenhafen. Alla kände vi tydligen ett sug efter schnitzel😋 Den här bilden är så talande, bara min bror och jag vid bordet. Carro gick iväg för att amma och vagga Olivia, Cristian försökte söva Theodor i vagnen, liiite annorlunda att äta ute nuförtiden😅Efter ett dygn i Neumünster där vi fixat lite bankärenden och gått på stan, så var det dags att sätta sig i bilen igen. Vi har sån tur att Theodor för det mesta gillar att åka bil, kolla den här glada killen👍🏼 Vi åkte ungefär tre timmar söderut (vilket tog typ 6 timmar pga av barn och köer😅) till området Harz i Tyskland. Först tog vi ett stopp i fina Goslar. Vädret var sådär men vi hade åtminstone uppehåll som tur var.Det blev en fika på det fina torget där, sjääälvklart tog jag en apfelstrudel🤤Efter några timmar i Goslar, satte vi oss i bilen igen, men denna gången bara en halvtimmes bilfärd, till vår slutdestination där vi hade bokat hotell; Quedlinburg. Vi checkade in, gjorde oss i ordning och sedan gick vi ut för att äta på kvällen. Hittade en mysig restaurang runt hörnet där vi avrundade dagen med god mat.

Nu tror jag det räcker för att inte det här inlägget ska bli supermegaduper-långt (och snart vaknar nog Theodor i vagnen också😜) så del 2 kommer senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons