När dagen börjar 05 – hedvigs

hedvigs

Annons

När dagen börjar 05

Alltså idag vaknade Theodor innan 4 och kunde inte somna om, till slut gav vi upp och Cristian gick upp med honom vid 5 och lite senare steg jag upp med eftersom Cristian skulle till jobbet. Har en känsla av att jag kommer vara helt färdig framåt eftermiddagen💤Såklart var han dödstrött redan nu vid halv 8, hann inte ens börja vagga honom i vagnen innan han blundade😅 Det blev premiär för den här fleece-overallen från Polarn och Pyret idag, fyndade den i somras på rea!Igår var vi på öppna förskolan några timmar så att Theodor fick leka av sig lite. Önskar sååå att vi hade eget rum till Theodor, då hade han fått ett litet mini-kök, han älskar det! Anledningen till att jag ser opepp ut var att jag tog en promenad runt Munksjön innan så Theodor skulle få sova i vagnen, bara det att det blåste typ stormvindar. Sedan kom ett skyfall, så sprang sista biten till öf🌧 Och japp, bebishår all over the place😂

Jaja vi får se hur vi överlever den här dagen😅 Ha en fin dag!😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons