Semester- del 2 – hedvigs

hedvigs

Annons

Semester- del 2

Här kommer fortsättningen på min bildbomb från vår semester i Tyskland i somras! Häng på!👇🏼Dagen i Quedlinburg började såklart med hotellfrukost! Och det är ju väldigt sällan den kan gå fel (om man bortser från typ i Italien/Frankrike som brukar ha kass frukost😜).Sen gick vi ut på stan för att turista lite! Kartläsaren Olivia guidade oss☺️Ja men ni ser ju, så fin liten by! Jag blir alldeles till mig av alla blommor, korsvirkeshus och trånga gränder😍 Quedlinburg finns med på UNESCOS lista, man förstår varför!Det var VÄLDIGT viktigt för grabbarna att ha ett foto med det här svinet😂 Vi promenerade upp för slottskullen och till klostret till den här caféet. Där hade man panoramautsikt över hela staden. På eftermiddagen när båda bebisarna behövde sova, tog vi våra bilar och åkte runt omgivningarna i Harz. Vi åkte till ännu en fin by, Wernigerrode. Där blev det lite shopping, ännu mer fika såklart och sedan avrundade vi med en middag innan vi åkte tillbaka till hotellet! Alltså hela det här området och byarna är så fina, kan varmt rekommendera ett besök om man inte vill åka så långt söderut!👌🏼

Resten av semesterveckan i Tyskland spenderade vi i Hamburg och vid havet, kommer upp som en sista del!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons