Fredag i bilder – hedvigs

hedvigs

Annons

Fredag i bilder

Igår kom mamma och pappa hit vid lunch-tid och jag drog med dom ut på lunch!Vi hamnade här på el Gordo. De brukar ju inte precis lyxa till det med ute-lunch så ofta, så det var extra mysigt att kunna göra det tillsammans nu.Älskar interiören här!🌵Världens bästa mamma & pappa! Eller enligt Theodor; världens bästa morföräldrar🧡Pappa tog kött-alternativet medan jag och mamma tog det här; fiskgryta med sej, räkor, musslor och potatis i saffranssås och aoli.

M U M S🤤Theodor var relativt nöjd, fast det började närma sig sovtid😅 Efter lunchen gick vi nån timme på stan medan Theodor sov i vagnen.Sedan kom den här godingen med föräldrar på besök lagom till fikat!Lek-kompisar🧡På kvällen slängde jag ihop pizzor; pizza Bianca med potatis och capricciosa. Alltså har ni inte testat potatispizza, gör det pronto! Såå gott!

Som alltid springer tiden iväg när familjen umgås, helt klart en bättre fredag!🧡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons