Dagar i skogen – hedvigs

hedvigs

Annons

Dagar i skogen

Så var det redan måndag igen…Men jag har haft en rätt så skön helg så känner faktiskt att jag fått lite energi. Det beror nog på stor del att vi var ute i skogen både lördag och söndag i några timmar🌿I lördags åkte jag och Cristian ut hit, till Dumme Mosse, ligger precis utanför Jönköping men jag hade faktiskt aldrig varit där innan🙈Theodor sov gott i vagnen medan vi promenerade och när han vaknade så fikade vi. Vi tyckte att det var så härligt där så på söndagen bad vi mina föräldrar komma upp och haka på!Efter promenaden grillade vi korv, kan inte minnas sist vi gjorde det, så det var verkligen på tiden! Vad gott man mår av att få komma ut lite och andas frisk luft, höra vindsus genom träden och vila ögonen på grönt💚

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons